Rod Stewart til Aalborg - som tilskuer

Den kendte skotske sanger Rod Stewart kommer til Aalborg i dag. Han vil se sit favorithold Celtic, spille i Champions League mod AaB.

<b>Rod Stewart vil se Celtic</b>
Aalborg får fornemt besøg i dag, når den kendte skotske rocksanger Rod Stewart, vil se sit favorithold Celtic. Holdet møder i aften AaB på Aalborg Stadion i en vigtig fodboldkamp i Champions League.

<b>Privatfly og limousine</b>
Rod Stewart lander kl. 17.45 i Aalborg Lufthavn med privatfly, og en limousine vil hente ham helt ude ved flyet.

<b>Jeg skal lige snakke med dig</b>
Det er således yderst tvivlsomt, om han viser sig for offentligheden. Men TV2/Nord har sat Mogens Jørgensen på opgaven. Han vil forsøge at overrække et fanhalstørklæde til Rod Stewart, og samtidig "jeg skal lige snakke med dig" - på engelsk.

<b>Hvem er Rod Stewart</b>
Roderick David Stewart er født 10. januar 1945. Han var medlem af grupperne The Jeff Beck Group og The Faces før han gik solo.
Han er gift med den tidligere model Penny Lancaster.

Det er blevet vurderet at Stewarts salg af album og single har indbragt ham mere end 250 millioner.
Rod Stewart er måske bedst kendt for sin hæse stemme. Største hit til dato: Da Ya Think I&#39;m Sexy? fra 1978.

I 1999 blev han gift for 3. gang med Penny Lancaster. Sammen har de sønnen Alastair Wallace Stewart, som blev født den 27. november 2005. Det var Rods syvende og Pennys første barn

I 1999 fik Stewart konstateret kræft i skjoldbruskkirtel, som han blev opereret for i juli 2000. Udover at få en stor forskrækkelse, gik operationen ud over hans berømte stemme, og han blev nød til at lære at synge igen efter operationen. Efter det er han blevet aktiv i at støtte The city of Hope fonden, for at finde måder at kurere alle former for kræft på, specielt dem der berører børn.