Røde kort til Randers var ikke nok: Hobro tabte lokalopgør

To udvisninger til Randers FC hjalp ikke Hobro i bestræbelserne på få point på hjemmebane.

Randers er tæt på at sikre sig Superligaens andenplads efter efterårssæsonen. Med en sejr på 1-0 ude over Hobro cementerede holdet andenpladsen og kan sikre sig den vinteren over med en hjemmesejr i næste weekend over Sønderjyske.

Men det holdt hårdt, inden Randers-sejren var hjemme, for gæsterne måtte spille kampen færdig med blot ni spillere efter to udvisninger.

Holdets svenske angriber Mikael Ishak blev dog helten med sejrsmålet, selv om han også fik et dumt rødt kort i anden halvleg.

Første halvleg var noget mindre dramatisk. Trods 0-0 blev tilskuerne dog forkælet med afvekslende spil, hvor begge hold gik efter føringen.

Hos hjemmeholdet gik de fleste angreb igennem Quincy Antipas, men angriberen Emil Berggreen havde de bedste muligheder og var tæt på et par gange.

Hos udeholdet var Mikael Ishak en ivrig afslutter, men som regel gik hans forsøg uden om Hobros mål.

Halvlegens største chance tonsede kronjydernes Jonas Kamper dog langt over mål i ellers helt fri skudposition i feltet.

Randers kom bedst ud efter pausen, og man kunne intet indvende, da Mikael Ishak endelig havde succes med en afslutning efter en time.

Angrebsmakkeren Viktor Lundberg stod for oplægget fra højre side, og Ishak sendte bolden i nettet efter først at have sendt den på overliggeren med hovedet.

Udeholdet gav kort efter Hobro en håndsrækning i bestræbelserne på at komme tilbage i kampen.

Tumult opstod i Randers' felt, hvor Mads Agesen puffede Mads Justesen i græsset og fik rødt kort midt i anden halvleg.

Men det stoppede ikke her. Efter en nærkamp sparkede Mikael Ishak Jonas Damborg, og så reducerede dommeren Randers til blot ni spillere efter 79 minutter.

Med to mand i overtal skulle Hobro komme til chancer, og Mads Justesen var tæt på udligning med et hovedstød på overliggeren fem minutter før tid.

Efter seks tillægsminutter lykkedes det Randers at fighte sig til den knebne sejr, der bringer holdet op på 30 point for 16 kampe. Hobro har 20.