LIGE NU:

Røde tal i Frederikshavn White Hawks

Dårlige sportslige resultater og gav færre tilskuer end forventet i 2006/07 i Frederikshavn White Hawks, og det kan ses på bundlinjen. Elite Nord A/S kommer ud af regnskabsåret med et stort minus på 390.000 kroner.

Frederikshavn White Hawks var sidste sæson bundhold gennem næsten hele sæson. Det betød 150 færre tilskuer i gennemsnit til hjemmekampene, og samtidig formåede Elite Nord A/S ikke at nå det budgettede på sponsorsiden. Derfor kommer selskabet bag Frederikshavn White Hawks ud af 2006/07 med et minus på 390.000 kroner.

- Det er selvfølgelig aldrig tilfredsstillende at have underskud, men efter den sæson vi havde, så er det acceptabelt, siger Elite Nords direktør Mogens Andersen.

Det dårlige regnskab blev fremlagt på selskabets generalforsamling onsdag aften i Frederikshavn. Her kunne aktionærerne konstatere, at selskabets egenkapital næsten er halveret i selskabets to første leve år. I 2005/06 havde selskabet underskud på 530.000 kroner. Og direktør Mogens Andersen erkender også, at det ikke er godt nok.

- Vi har ikke leveret varen isen, som folk gerne vil se. Det er vores egen skyld, siger Mogens Andersen, som samtidig lover overskud på bundlinjen i 2007/08 regnskabet.