Ronny Larsen bliver i hockeysporten

Foto: TV2/Nord

Selvom karrieren på banen er slut, så slipper den nordjyske hockeylegende ikke sporten helt.

23 år som aktiv blev det til for den nu 39-årige Ronny Larsen. En karriere der bød på tre danske mesterskaber med Herning, over 1000 kampe og intet mindre end 14 VM-slutrunder med det danske landshold. Ikke underligt, at Larsen har svært ved at sige helt farvel.
 
-Hockey har givet mig alt, den har været med til at forme mig som menneske. Derfor vil jeg også helt sikker fortsætte i sporten på en eller anden måde. Om det bliver som ungdomstræner, assistent eller en anden funktion må tiden vise, siger Ronny Larsen til TV2/Nord.
 
Ronny Larsen har kone, en søn og datter. 4-årige Oliver er allerede begyndt til ishockey og har store ambitioner om at følge i farmands fodspor.
 
Det var tirsdag aften i Gigantium Ronny Larsen sagde farvel til hockey på topplan. Og netop de mange hverdagskampe er noget af det, der i det lange løb blev lidt surt for den nu pensionerede nordjyde.
 
-Jeg har nydt hvert et sekund som hockeyspiller. Men jeg må sige, at jeg kommer ikke til at savne at spille en tirsdag aften i Hvidovre og være hjemme i Aalborg kl.05.00 om morgenen. Så på den måde er jeg glad for det er slut, siger Ronny Larsen.
 
-Min familie har igennem de sidste 10 år slidt og slæbt, og givet mig plads til at spille hockey. Det skal der betales tilbage for, nu er det min tur til at være der for dem og give dem det jeg ikke har gjort de sidste mange år, det glæder jeg mig til, siger Ronny Larsen.
 
Ronny Larsen er i dag ansat som salgsassistent i AaB.

Forsiden lige nu