Røver måtte opgive

En yngre mand måtte torsdag aften opgive et ellers planlagt røveri mod Spar købmanden på Nørretrandersvej i Aalborg. En kunde i butikken opdagede, hvad den unge mand havde i tankerne og fik ham stoppet.

Den unge mand kom maskeret med en hætte over hovedet ind i forretningen lidt før klokken 20. I hånden havde han en køkkenkniv. På vej ind støder han ind i en kunde, der med det samme opdager, at der er et røveri på vej.

I forbindelse med sammenstøddet med kunden taber røveren kniven, og han løber ud af forretningen igen. Kort efter kommer han dog ind igen, formentlig fordi han vil have fat i kniven. Men igen stopper kunden den unge mand og forsøger at tilbageholde ham.

Det lykkedes dog ikke. Røveren stikker af. Han forsvinder på en knallert, der holder uden for, hvor også en anden ung mand, ligeledes maskeret, venter. Begge stikker af på knallerten via gangbroen over motorvejen i retning mod Aalborg Øst.

Nordjyllands Politi beskriver røveren som mellem 18 og 20 år, 175-180 cm høj, han var ifølge en camoflagejakke med hætte, som han havde over hovedet. Desuden oplyser politiet, at den unge mand i forbindelse med røveri-forsøget ikke talte dansk.