Røver slår til igen i Dronninglund

Røveri mod KIWI i Dronninglund torsdag aften. Foto: Per Frank Paulsen

Endnu en gang væbnet røveri i Dronninglund. Torsdag aften gik det ud over supermarkedet Kiwi. Onsdag aften var det Aldi i Dronninglund, der blev røvet. Politiet mener, at samme gerningsmand står bag.

Torsdag aften kl. ca. 19.45 røvede en bevæbnet mand supermarkedet KIWI på Stationstorvet i Dronninglund.

Manden truede personalet med en pistol og fik udleveret et mindre kontant beløb. Ligesom onsdagens røveri i Aldi bar manden en rød elefanthue, hvor der var klippet huller til øjnene.

- Røveren i går bar også sådan en rød hue, så vi har en formodning om, at der er tale om den samme person, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Aage Pedersen.

Efter røveriet hos KIWI ser et vidne en mindre mørk bil med en rektangulær rød firkant på venstre fordør køre væk med retning mod Asaa.

-  Vi ved ikke om bilen har noget med røveriet at gøre, men vi hører i hvert fald gerne fra folk, der kender noget til den bil, siger  Aage Pedersen. 

Både fremgangsmåden og røverens signalement er det samme ved begge røverier.

Røveren beskrives som en yngre dansk mand i begyndelsen af 20'erne og 185 cm høj. Han var iført lyse cowboybukser. Han bar en sort dunjakke med blå striber på både ærmer og hætte og sorte sko med hvide såler. Desuden var han iført en rød elefanthue.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Forsiden lige nu