LIGE NU:

Røverbande anholdt i Hjørring

Politiet mener at have anholdt gerningsmændene til et røveri mod et ægtepar i Harken ved Hjørring.

Politiet er meget tilbageholdende med at give oplysninger i sagen, men har udsendt en kortfattet pressemeddelelse onsdag eftermiddag, hvor de skriver:

" Efter intens efterforskning i flere sager vedrørende røverier i Hjørringområdet, herunder røveriet mod et ægtepar i Harken foretog Nordjyllands politi, torsdag den 14. februar 2008 anholdelse af 5 personer. Disse 5 personer blev fredag den 15. februar 2008 fremstillet i grundlovsforhør i Hjørring og varetægtsfængslet.

Mandag den 18. februar 2008 blev der foretaget anholdelse af yderligere en person. Denne person blev fremstillet i grundlovsforhør i Hjørring tirsdag den 19.februar og varetægtsfængslet.

De 6 varetægtsfængslede personer er fra lokalområdet i Hjørring.

Nordjyllands Politi er fortsat interesseret i oplysninger fra offentligheden, hvorfor lokalbefolkningen opfordres til at kontakte Nordjyllands Politi, såfremt de ligger inde med oplysninger i sagerne."

I følge TV2/Nords oplysninger, er der tale om både danske mænd og mænd fra Mellemøsten og Asien.

Kilder fortæller også til TV2/Nord, at banden eftersigende skulle være sat i forbindelse med en lang række andre røverier i og omkring Hjørring den seneste tid.

Det skulle angiveligt dreje sig om Jyske bank i Vrå, mod Danske Bank på Springvandspladsen i Hjørring, mod Spar Købmanden på Nordens Alle og mod Superbrugsen på Sct. Olai Plads.

Det kan også dreje sig om endnu flere, uopklarede røverier gennem de seneste to måneder.

Politiet ønsker ikke at be- eller afkræfte de oplysninger, TV2/Nord ligger inde med.