KVickly i Adelgade i Hobro blev mandag aften udsat for et røveri. Foto: Daniel Mikkelsen

Røveri med pistoler

To maskerede mænd røvede mandag aften Kvickly i Adelgade i Hobro. De truede sig til et femcifret beløb. [b]Opdateret kl. 08.27. [/b]

Omkring klokken 19.25 var Kvickly i Hobro udsat for et røveri. To mænd kom ind i butikken. Her truede de personalet i kiosken og ved kasserne med en eller flere pistoler. Den ene røver havde en elefanthue over hovedet, den anden en nylonstrømpe. De talte gebrokkent engelsk, og politiet formoder, at der er tale om østeuropæere.

De to røvere fik udleveret kontanter, og flygtede derefter ud af Kvickly og forsvandt.

De to mænd kom sandsynligvis ind gennem bagdøren. Politiet søgte mandag aften efter gerningsmændene med hundepatrulje, men der var ikke flere spor at finde efter parkeringspladsen. Derfor håber politiet, at der er vidner, der eventuelt har set gerningsmændene før eller efter røveriet.

Politiet fortsætter i dag afhøringerne af dem, der var til stede i Kvickly, da røveriet skete. Personalet er ifølge politiet meget rystede, men er fysisk uskadte.

Politiet hører gerne fra folk, der kan hjælpe med oplysninger i sagen. Nordjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Røverne beskrives som:

- 180-185 centimeter høje.
- Den ene var kraftigt bygget og havde en grå hættetrøje på og en nylonstrømpe ned over ansigtet.
- Den anden havde en sort hættetrøje på og en sort elefanthue.
- De talte et gebrokkent engelsk, og politiet mener, at der er tale om østeuropæere.
- Den ene havde en pistol, det er uvist om de begge havde pistoler.