En 46-årig mand fra Hirtshals er tiltalt for rufferi og menneskehandel i forbindelse med en række bordeller i Jylland. Foto: Peter Mortensen (Arkiv)

Rufferianklaget annoncerede bordeller i avis

En 46-årig mand fra Hirtshals er tiltalt for menneskehandel og rufferi. Han indrykkede sexannoncer i en avis for en række bordeller i Jylland, men han nægter alle anklager.

"Nystartet, super godt, storbarmet pornstar" i Randers og "Sex med 20-årig brunette skønhed. Døgnåben" i Herning er blandt de annoncer, som den 46-årige mand indrykkede i Ekstra Blandet sidste år.

Den 46-årig mand fra Hirtshals og hans 34-årige brasilianske kone står tiltalt for menneskehandel og rufferi for over 10 mio. kr igennem fire år. Bordeldriften har ifølge anklagemyndigheden fundet sted på 18 forskellige adresser ned igennem Jylland. Fem af bordellerne ligger i Nordjylland.

I anklagemyndighedens bevismateriale er der telefonsamtaler, hvor den 46-årige mand ringer til Ekstra Bladet og bestiller annoncerne. Han vedkender, at det er ham, der har foretaget opkaldene.

Parret har forklaret, at de har haft noget med et par bordeller at gøre, men nægter at der skulle være tale om rufferi og menneskehandel.

Den 46-åriges mands eks-kone fra Aarhus er også tiltalt for medvirken til bordeldriften.

En af de forurettede kvinder skulle have vidnet i sagen i dag, men fordi hendes bistandsadvokat ikke var dukket op, blev kvindens forklaring udskudt.

Sagen fortsætter i retten i Viborg i næste uge.