Russere vil ikke have Lumb

Foto: Allan Storkborg

Michaels Lumbs lejeaftale med AaB udløber ved udgangen af sæsonen, men hans russiske klub ønsker ikke at få ham tilbage.

Michael Lumb har været en stor gevinst for AaB i denne sæson. Og nu kan der måske være en forlængelses på vej. Michael Lumb er på kontrakt med den russiske storklub Zenit Skt. Petersborg, men klubben ønsker ikke at få spilleren tilbage i sommerpausen. På det tidspunkt er den russiske sæson stadig i gang, og klubbens sportsdirektør, Igor Korneyev, mener ikke, at Lumb er moden til at gå ind på holdet endnu. Det skriver Nordjyske.

- Frem til sommer koncentrerer jeg mig kun om AaB. Derefter har jeg en kontrakt med Zenit Skt. Petersborg. Det er det eneste, jeg ved, og det er det eneste, jeg kan forholde mig til, siger Michael Lumb til avisen.

Venstrebacken kom til AaB efter et lejeophold i den hollandske klub Feyenoord, og selvom der eksisterer en mulighed for at forlænge aftalen med AaB, ønsker hverken Lumb eller AaB's sportsdirektør, Lynge Jakobsen, at gøre noget konkret, før det er sikkert, om AaB spiller i Superligaen i næste sæson.

Forsiden lige nu