Skandinaviens førende webshop inden for sexlegetøj har kigget nærmere på mere end en halv million ordrer, som virksomheden har modtaget i 2019. Nu kan den danske webshop afsløre en masse sjove og frække facts om danskernes sexliv, der i år har fået en mere bæredygtig tilgang.

Salgstal: Aalborgenserne er de mest frække i landet

Med en sexfaktor på 1,80 er Aalborg den frækkeste by i Danmark. Sexfaktoren beskriver, hvor mange gange der er købt sexlegetøj i forhold til landsgennemsnittet.

Det oplyser en af Skandinaviens førende webshop inden for sexlegetøj, Sinful, der har kigget nærmere på mere end en halv million ordrer, som virksomheden har modtaget i 2019.

Og salgstallene viser, at Aalborg indtager pladsen, som den frækkeste by i Danmark, lige for næsen af Aarhus, der kommer ind på andenpladsen. På samme liste indtager Nørresundby desuden en flot fjerdeplads. Derudover er Aalborg nummer 10 på listen over de mest bæredygtige og de mest kinky byer i Danmark. Nørresundby er nummer 7 på listen over de mest bæredygtige og nummer 12 på listen over de mest kinky byer.

Årets frækkeste by er fundet, ved at udregne, hvilke byer der har lavet flest transaktioner per indbygger. Tallene er taget fra ordre i 2019. De mindste byer er ikke medregnet, for at sikre kundernes anonymitet. Sexfaktoren: Så mange gange der er købt sexlegetøj i byen i forhold til landsgennemsnittet. Årets kedeligste by er fundet, ved at udregne, hvilke byer der har lavet færrest transaktioner per indbygger. Tallene er taget fra ordre i 2019. De mindste byer er ikke medregnet, for at sikre kundernes anonymitet. Sexfaktoren: Så mange gange der er købt sexlegetøj i byen i forhold til landsgennemsnittet. Grafik: sinful

 

Med en stigning på over 60 procent inden for bæredygtigt sexlegetøj, har danskerne for alvor fået øjnene op for, at man sagtens kan nyde de frække nattetimer i den grønne ånd. Hos Sinful er det netop kategorien med de bæredygtige produkter, der er steget mest i løbet af hele året.

- Vi kan tydeligt mærke, at der har været en stigende interesse for vores bæredygtige produkter. Det gælder både genopladelige vibratorer, dildoer, penisringe og onaniprodukter til mænd, men også økologisk glidecreme og massageolie, fortæller Tonny Andersen, CEO hos Sinful.

Årets mest kinky by er fundet, ved at udregne, hvilke byer der har købt mest fetish sexlegetøj per indbygger. Tallene er taget fra ordre i 2019. De mindste byer er ikke medregnet, for at sikre kundernes anonymitet. Kinkyfaktoren: Så mange gange der er købt sexlegetøj i byen i forhold til landsgennemsnittet. Årets mest bæredygtige by er fundet, ved at udregne, hvilke byer der har købt mest bæredygtigt sexlegetøj per indbygger. Tallene er taget fra ordre i 2019. De mindste byer er ikke medregnet, for at sikre kundernes anonymitet. Den grønne faktor: Så mange gange der er købt bæredygtigt sexlegetøj i byen i forhold til landsgennemsnittetGrafik: sinful

Med en sexfaktor på 1,80 er Aalborg således den frækkeste by i Danmark. Sexfaktoren beskriver, hvor mange gange der er købt sexlegetøj i forhold til landsgennemsnittet. Hele top-10-listen er generelt domineret af midt- og nordjyske byer.

For andet år i træk ligger årets kedeligst by i whiskybæltet. Sidste år indtog Gentofte den triste sidsteplads, men i år er det indbyggerne i Rungsted Kyst, der har købt mindst sexlegetøj.

De mest kinky indbyggere finder man i Hårlev på Sydsjælland, hvor der er blevet købt 2,39 gange så meget fetish sexlegetøj i forhold til landsgennemsnittet.

Sinfuls salgstal afslører en masse sjove og skæve betragtninger om danskernes sexliv. Der er blandt andet købt glidecreme svarende til 91 bagagerum i en Peugeot 208, og så har Sinful solgt dildoer, der svarer til en længde på over 10 kilometer, når man lægger dem i forlængelse af hinanden.

Michael og Camilla er desuden navnene på de personer, der i løbet af året har købt mest sexlegetøj hos Sinful. Top-10-listen indeholder også andre kendte navne som Morten, Lars, Louise og Pernille - og det er så uanset hvor disse bor.

Årets frækkeste navne er fundet ved at se hvilke navne, der har lagt flest ordrer på Sinful.dk i løbet af 2019. Sjældne navne er ikke medregnet for at undgå identificering af personerne. Grafik: sinful