Foto: TV2/Nord

Salling Bank byder på Fjordbank Mors-filialer

Det står allerede fast, at Sparekassen Thy køber og overtager Fjordbank Mors' filialer i Struer og Thisted, og at Sparekassen Kronjylland overtager afdelingen i Aarhus. Nu byder Salling Bank på fire af de resterende filialer.

Det skriver business.dk

Flere banker byder i denne tid ind for at få lov til at overtage filialer fra den krakkede bank, Fjordbank Mors. Nu har Salling Bank budt på fire af de resterende filialer.

- Man har solgt Aarhus, Struer og Thisted, og så er vi blevet spurgt, om vi er interesserede i at byde på de fire afdelinger, der ligger i Salling, siger bankdirektør Peter Vinther Christensen til business.dk

Der er tale om filialerne i Glyngøre, Durup, Roslev og på Fur. Bankdirektøren forklarer, at Salling Bank ikke er alene om at byde på filialerne fra den krakkede bank, og at man kan forvente en afgørelse på buddet inden for en uge.

- I morgen skal der være mundtlige forhandlinger, og så er det min vurdering, at selve processen er afsluttet i løbet af ganske kort tid - en uge højst, siger Peter Vinther Christensen til business.dk