Sanistål. Christian B. Lund © Foto: Lars Horn / Baghuset Dato: 21.04.07 Foto: Lars Horn / Baghuset

Sanistål øger omsætning

Grossistvirksomheden Sanistål med hovedsæde i Aalborg har netop offentliggjort årsregnskab, der viser, at virksomheden er gået 30 procent frem fra 2011 til 2012.

Selvom markedet er præget af lavkonjunkturer, blev 2012 et godt år for Sanistål. Virksomheden kunne allerede tidligt på året opjustere forventningerne og endte med at overgå sin egen målsætning.

- Vi har haft et skarpt blik på kundernes behov nu og i fremtiden. Derfor er de gode resultater i 2012 blandt andet blevet skabt via nye kundekoncepter og målrettede salgsindsatser. Samtidig har vi konstant haft fokus på effektiviseringer i hele organisationen, siger Christian B. Lund, administrerende direktør i Sanistål.

Virksomheden har succes med at udbrede sit automatiserede lagerstyringskoncept Easy Supply til industrien og har oprettet et landsdækkende kompetencecenter for Energi og Klima, som tilbyder professionel vejledning og miljørigtige løsninger.

Samtidig er en række nye vækstinitiativer i det østlige Danmark igangsat, hvor Sanistål blandt andet har åbnet to nye håndværkerbutikker i Storkøbenhavn.

Effekten af de mange initiativer kan ikke kun aflæses på bundlinjen.