Sejre til alle nordjyske hold

Både Mors-Thy Håndbold, Aalborg Håndbold og Aalborg DH var i kamp onsdag aften, hvor alle hold fik en sejr i hus.

Det hele flaskede sig, da tre nordjyske håndboldklubber onsdag aften var på banen. Både herrerne fra Mors/Thy Håndbold og Aalborg Håndbold fik en sejr i hus - men også det konkurstruede Aalborg DH formåede at hive en sejr hjem.

Aalborg DH 29-25 KIF Vejen

Kvinderne fra Aalborg var på udebane mod KIF Vejen, og til trods for den seneste tids store opmærksomhed på klubbens dårlige økonomi, så lykkedes det holdet at vinde kampen med cifrene 29-25.

Det var en rigtig god start fra Aalborg DHs side, som tvang KIF Vejen i knæ, og fik hjemmeholdets træner til at kaste timeout-kortet allerede efter kun fem minutters spil. Det hjalp tilsyneladende en smule, da KIF Vejen i anden halvleg kom faretruende tæt på Aalborg DH ved stillingerne 21-22 og 24-25.

Men Aalborg DH holdt stand, og vandt altså kampen med fire mål.

Mors-Thy Håndbold 28-27 Ringsted

I en sand gyserkamp var thyboerne og morsingboerne på en hård opgave mod Ringsted. Nordjyderne startede kampen bedst ud med en 6-3 føring, men Ringsted spillerne gav aldrig op.

Kampen blev først afgjort i de absolutte døende sekunder af kampen. Ringsted udlignede til stillingen 27-27 med kun syv sekunder igen. Det fik Mors-Thy Håndbolds træner til prompte at smide timeout-kortet, og udskifte målmanden, så holdet ville være i overtal i angrebet.

Den taktik viste sig at give pote, da Mors-Thy Håndbold formåede at spille sig igennem Ringsteds forsvar, og højrefløjen Thomas Bruhn kunne kaste bolden ind i målet i det sidste sekund til stillingen 28-27.

Aalborg Håndbold 30-19 Viborg HK

Anderledes let gik det for Aalborg Håndbold, som på udebane mødte Viborg HK. Viborggenserne meldte sig aldrig rigtig ind i kampen, og Aalborg Håndbold kunne uden de helt store problemer hive den tredje sejr i træk hjem.

Dermed er Aalborg Håndbold nu alene i spidsen i deres pulje i slutspillet. Holdet har seks point, mens forfølgeren Bjerringbro-Silkeborg har fem point.

Aalborg Håndbolds næste kamp er på lørdag mod Kolding, som spilles i Gigantium.