LIGE NU:

Serien "Ud ad døren": Kom med en ekspert på ravjagt med UV-lygter

Nederst i artiklen kan du se hele første afsnit, hvor TV2 Nord tager med en ekspert på ravjagt langs den nordvestjyske kyst.

Fredag er TV2 Nords nye serie, "Ud ad døren - live", blevet skudt i gang. Serien er et nyt tv-format med direkte udsendelser, hvor der er fokus på de udendørs eventyr, man kan opleve i Nordjylland - på coronasikker vis.

I seriens første afsnit, der blev sendt tidlig fredag morgen, er vært Malthe Birger Jensen taget med ravekspert og formand for Den Danske Ravklub, Anders Leth Damgaard, på ravjagt ved kysten omkring Hanstholm.

Iført beskyttelsesbriller og med en UV-lygte i hånden guider ekspert Anders Leth Damgaard seerne igennem ravjagten med gode tips og tricks.

Her kan du læse mere om TV2 Nords nye serie, "Ud ad døren - live", og nedenfor kan du se hele første afsnit, der denne gang handler om ravjagt.

I videoen kan du se hele første afsnit af TV2 Nords nye serie, "Ud ad døren - live". Serien er et nyt tv-format med direkte udsendelser, hvor der er fokus på de udendørs eventyr, man kan opleve i Nordjylland. I det første afsnit er vært Malthe Birger Jensen taget på ravjagt med ravekspert Anders Leth Damgaard.