Der er tilsyneladende god vækst i fisk. I hvert fald er Skagenfood nået til finalen i Væxtfaktor-konkurrencen. Foto: Thomas Gaardsmand (arkiv)

Skagenfood i vækstfinale

Den nordjyske virksomhed er blandt de tre finalister i konkurrencen Væxtfaktor.

I vækstkonkurrencen Væxtfaktor er nordjyske Skagenfood nået hele vejen til finalen, hvor der nu kun er tre virksomheder tilbage ud af de oprindeligt 258 tilmeldte kandidater.

I konkurrencen, hvor der blandt andet dystes på evnen til at tjene penge, muligheder for vækst, og evnen til at føre virksomhedens planer ud i livet, er den nordjyske fødevarevirksomhed nået hele vejen til finalen.

- Jeg synes vores koncept er stærkt, vi har en klar strategi og så har vi ressourcerne til at løfte de vækstplaner vi har udarbejdet. Den slags tror jeg betyder meget for dommerne. At de kan se at vores planer er både holdbare og bæredygtige, siger direktør for Skagenfood, Betina Kühn.

I finalen, der afgøres 20. juni, skal Skagenfood dyste mod Webstech, som producerer fødevareovervågningsudstyr til landbrug og Daintel, som arbejder med systemer til hospitaler. Vinderen af Væxtfaktor løber med 500.000 kroner.