LIGE NU:

Skeletsagen fra Tranum fortsætter

Skeletsagen om drabet på den hjemløse Søren Sterup Jensen er i denne uge for i Vestre Landsret. I dag kom det frem, at der muligvis var tale om en planlagt likvidering.

Skelet fundet efter to år
At der skulle gå over to år inden skelettet af Søren Sterup Jensen blev fundet her i Tranum Klitplantage var tilsyneladende ikke noget tilfælde.
Alle havde handsker på
Da den sidste af de fire tiltalte, en 26-årig mand, i dag afgav forklaring ved vestre landsret i Aalborg kom det frem, at hans tre medtiltalte angiveligt alle havde handsker på da de fjernede liget af Søren Sterup Jensen fra Stranden i Hou, hvor han var blevet kvalt med et bælte.

Sigtet i hælerisag
Den 26-åriges udsagn i retten belastede specielt hans 40-årige medtiltalte. den 40-årige er yderligere belastet af at han på drabstidspunktet var sigtet i en hælerisag, som politiet havde rejst på baggrund af udsagn fra den dræbte Søren Sterup Jensen.

Truet på livet
En politiassistent som arbejdede på den sag vidnede i dag, og han fortalte at Søren Sterup Jensen havde kontaktet ham, efter at Søren Sterup Jensen havde fortalt ham at den 40-årige havde truet ham på livet.

Liget endte i Tranum
At liget af Søren Sterup Jensen endte her i Tranum Klitplantage skyldes, som det er blevet forklaret i retten, ikke mindst en aktiv indsats af den 40-årige.

Nævningenes tur
Men om han ligefrem var hjerne bag en hel eller delvis likvidering, eller om han bare ville gøre sit til at dække over han 23-årige medtiltalte er blandt det det de 12 nævninge skal tage stilling til.

Der ventes at falde dom i sagen på fredag.