LIGE NU:

Skilte-Daniel havde første arbejdsdag

Daniel Jensen fra Frederikshavn søgte job ved at stå i vejkanten med et skilt. Jobsøgningen var en succes, og mandag havde han første arbejdsdag.

Kan du huske Daniel Jensen? I begyndelsen af marts gik han på gaden i Frederikshavn med et skilt for forhåbentlig at få et job. Efter tre år som ledig skulle der ske noget, og det gjorde der.

Daniel fik masser af opmærksomhed for sin alternative jobsøgning og mandag begyndte han så på sin nye arbejdsplads, Click Foto i Sæby.

- Det er rigtig dejligt at komme i gang igen og få nogle nye kollegaer og møde en masse nye mennesker, siger Daniel Jensen.

Daniels nye chef er glad for, at den arbejdssøgende frederikshavner turde tænke anderledes end de fleste andre. Derfor opfordrer Daniel Jensen andre, der står i samme situation, som han stod i, til at prøve lykken.

- Står man med et skilt hver dag og hele tiden, så bliver det måske lidt for almindeligt, men jeg synes, man skal gøre det. Kom i gang og tænk ud af boksen og få lavet et eller andet, siger Daniel Jensen.