LIGE NU:

Skimmelsvamp måske skyld i lille drengs død

Lørdag mistede Karina Sørensen sin lille dreng på bare otte måneder. Familiens læge mener det skyldes skimmelsvamp i det hus den lille familie boede i.

Karina Sørensen er flygtet til Aalborg med sine børn. Hun forsøger at finde trøst i sin søn Louie - lørdag morgen døde hans tvillinebror i det hus i boede i nær Brovst, efter at have lidt af vejrtrækningsproblemer i flere måneder.

- Jeg er enlig mor og kontanthjælpsmodtager. Jeg har jo ikke haft råd til at flytte her fra overhovedet, fortæller hun til TV2/Nord.

Karina Sørensens læge, Konstantinos Kakulidis, har set tvillingerne 5-6 gange siden de blev født - de har haft vejrtrækningsproblemer ligeså længe de har boet i huset ved Brovst.

- Det er klart, at allergi og indemiljø har været oppe at vende mange gange, forklarer han til Tv2/Nord, og direkte adspurgt, vil han ikke udelukke, at det er skimmelsvamp der kostede den lille dreng livet.

Karina Sørensen børn har fået medicin mod astmatisk bronkitis lige så længe de har boet i huset - ifølge lægen burde Jammerbugt Kommune havde reageret:

- Umiddelbart vil jeg sige, at i sammenligning med de andre kommuner vi samarbejder med er det ikke godt nok!

Karina Sørensen vil aldrig bo i Jammerbugt Kommune igen - og hun har besluttet at hendes døde barn skal obduceres.

Se hele historien i aften på TV2/Nord, hvor Jammerbugt Kommunes borgmester, Mogens Gade, svarer på kritikken.