Frederikshavn Minibusser måtte mandag aflyse skolebuskørslen på grund af for meget sne. Foto: Per Frank Paulsen

Skolebusser kører igen i morgen

På grund af snefyldte veje og indkørsler har Frederikshavn Minibusser i dag holdt "sne-fri". Men fra i morgen kører de mange busser igen med elever og ældre.

Omkring 400 folkeskoleelever i Frederikshavn fik i dag ufrivilligt fri fra skole. Frederikshavn Minibusser var nemlig sneet inde og kunne derfor ikke hente de mange elever.

- Vi tog beslutningen allerede søndag aften. For det første havde kommunen ikke ryddet vores vej og de fleste elever, vi skal hente, bor på små landeveje, som heller ikke var ryddet, siger direktør Brian Bertelsen til TV2/Nord.

Men der er "godt" nyt for børnene. I morgen kan de igen komme i skole. Vejene er nemlig så godt ryddet i Frederikshavn Kommune, at minibusserne burde kunne komme rundt og samle alle op.

- Hvis vejret ikke bliver voldsomt igen, kan vi køre i morgen - måske med en lille smule forsinkelse. Men man kan se alle informationer om vores kørsel på vores Facebook-side, siger Brian Bertelsen.

I alt har busselskabet to busser og 21 minibusser. Kun få af dem har været ude og køre i dag - fortrinsvis for at hente og bringe ældre mennesker.