LIGE NU:

Skoleforkæmper stiller op til folketinget

Kristendemokraterne har fået en ny folketingskandidat. Det er harme over skolelukninger, der har drevet kvinden fra Mariagerfjord ind i politik.

Krista Ølgaard fra Mariagerfjord har været en af forkæmperne for Vebbestrup skole og i den proces blev hun så harm over politikernes mangel på lydhørhed, at hun nu har valgt selv at gå ind i politik.

- I disse år bliver Danmark centraliseret på alle områder. Også der, hvor det ikke kan betale sig. Det er en helt vanvittig tanke, at kun stort er godt og kun stort er økonomisk bæredygtig, udtaler Krista Ølgaard og fortsætter;

- Jeg vil gerne være med til at starte en folkebevægelse mod denne tankegang og få de nuværende politikere til at indse, at de er på forkert kurs. Små bæredygtige skoler bliver lukket, ældre samles på store centre langt fra deres lokal-samfund og nye supersygehuse ligger så langt væk, at du skal køre en time eller mere i bil. Det er vanvittigt.

Krista Ølgaard, Vebbestrup stiller nu op til folketinget ved det kommende folketingsvalg. Hun er bosat i Mariagerfjord kommune, men stiller op i Aalborg Vest.