Seneste nyt:

Skudoffer: Gigantisk brag og så smerte

Ingen ved, hvem der skød en 51-årig tysk turist i foden på stranden ved Rødhus tirsdag eftermiddag. Den tyske familie er også i tvivl - og dybt overrasket.

Hvem skød en 51-årig kvindelig turist i foden? Umiddelbart ved ingen det. Heller ikke ofret og hendes familie.

- Der var mange mennesker på stranden. Et barn var i vandet - lige ud for os. Så kom det store brag, men hvorfra ved vi jo ikke. Ingen anelse, siger skudofret Sabine Selent til TV2/Nord.

- Der var en militærøvelse i nærheden, så vi formoder, at det var en splint, der havde forvildet sig gennem luften, og havde ramt hende, siger broren Michael Selent til skudofret til TV2/Nord.

Selvom Nordjyllands Politi ikke ved, hvem der har skudt og ramt kvinden i foden, så gjorde det ondt, da gummistøvlen blev gennemboret og et lille objekt røg ind i foden.

- Så kom der pludseligt et gigantisk brag, og et par sekunder senere, da jeg så ned på mine støvler sko, kunne jeg mærke stærke smerter, siger Sabine Selent.

Sabine Selent er behandlet for skudsåret, der blev forsaget af et ganske lille objekt.

Forsvarets auditørkorps har afvist, at skuddet kom fra deres militærøvelser, som befandt sig omkring fire kilometer væk. Nordjyllands Politi undersøger sagen - blandt andet ved at forhøre den tyske familie i aften.

Se med klokken 19.30 på TV2/Nord, og få hele historien.