LIGE NU:

Slangetyveri i Aalestrup

Lørdag eftermiddag brød ukendte gerningsmænd ind i en lejlighed i Aalestrup. Det eneste, de tog med sig var en hvid pytonslange.

Lørdag mellem 13.00 og 14.15 brød indbrudstyve ind i en lejlighed i Ågade i Aalestrup, brød en plastikbeholder op og forsvandt med indholdet - en hvid albinopyton. De har ikke efterladt sig nogen brugbare spor, og politiet er mere eller mindre på bar bund.

- Vi behandler sagen som almindeligt tyveri, men der er egentlig ikke så meget, vi kan gøre, siger Claus Kjær Pedersen fra Nordjyllands Politi til tv2nord.dk. Han fortæller, at politiet er meget interesserede i at høre fra borgere, der kan have set en slange pludselig dukke op i deres omgangskreds.

Da det eneste, der blev stjålet, var slangen, mener politiet, at det ligner bestilt arbejde. Den teori bakkes op af tv2nord.dk's oplysninger.

Spritny slange
Peter Løve Mark, der ejer slangehjemmesiden slangetaemmer.dk fortæller, at han havde solgt slangen til ejeren i Aalestrup om fredagen. Men dagen efter blev den altså stjålet fra sit nye hjem. Albinopytonslangen har en værdi af 8.500 kroner, fortæller Peter Løve Mark.

Ikke første gang
8. september blev en anden slange - en kongepyton - stjålet fra et hjem i Hornum. Det slangetyveri har politiet heller ikke fået nogen henvendelser på.