Foto: TV2/Nord

Slog og sparkede mand i hundekurv

Onsdag starter retssagen mod syv mænd, der alle er tiltalt for grov vold. To af dem har sparket og slået en mand, der lå i en hundekurv.

Retten i Aalborg skal tage stilling, hvorvidt syv mænd er skyldige i grov vold. De syv mænd har på kryds og tværs været involverede i tre forskellige episoder.

Første episode, hvor to af de tiltalte var involverede, fandt sted 25. februar 2011. Her havde de to mænd opsøgt to andre mænd, og truet dem til at stjæle møntbokse fra spillemaskinerne på Torve Cafeen i Hals og derefter aflevere pengene til dem.

Blot tre dage efter opsøgte to af de syv mænd en af de mænd, som de få dage forinden havde truet i forbindelse med episoden 25. februar.  Denne gang blev ofret tvunget til at lægge sig i en hundekurv, hvorefter de slog og sparkede ham og trampede ham flere gange på kroppen og i ansigtet.

Seks af mændene er også tiltalt for at have brudt ind hos samme mand 1. marts i år. Her slog de manden med baseballkøller, trampede ham i hovedet og slog hans hoved ned i en håndvask.

Retssagen mod de syv mænd starter onsdag og fortsætter torsdag og fredag.