Slut med Karolinelund

De mulige investorer til at drive Karolinelund videre blev overrasket over udbudsmaterialet, som i deres øjne stillede endnu hårdere krav, end dem politikerne offentlig havde givet udtryk for.

- Vi har været rigtig tæt på at redde Karolinelund, men risikoen har været for voldsom, siger Anders Pedersen, som er talsmand for investorgruppen.
Han har sammen med danske og svenske investorer forsøgt at redde Tivoli Karolinelund, men må se i øjnene, at løbet sandsynligvis er kørt.
I Aalborg Kommunes udbudsmateriale står der blandt andet, at lejeren skal rense hele grunden, når man en gang forlader stedet. Det betyder også den forurening, som allerede ligger på grunden i dag efter næsten 70 år med tivoli.
- Mit håb var at forhandle med kommunen om kravene, men det ville den svenske investor ikke være med til. I teorien kunne vi blive præsenteret for en kæmpe millionregning dagen efter, vi havde skrevet under på kontrakten, siger Anders Pedersen til TV2/Nord.
Efter den svenske investor har trukket sig, er der ikke meget håb tilbage.
- Den danske investor er stadig interesseret, men vil ikke gøre ind i projektet alene. Nu står vi og mangler en, som er villig til at lægge 30 millioner kroner over en tre til fem-årig periode, siger Anders Pedersen til TV2/Nord.

Forsiden lige nu