Slut med vrangvillige vidner i drabssag

Efter sidste uges hukommelsestab i retten er der nu vidner, der taler åbent om hændelsesforløbet, den aften William Lennon Davis blev dræbt i Jomfru Ane Gade i Aalborg.

I sidste uge var William Lennon Davis' venner i vidneskranken, men de forklaringer de gav, var noget mangelfulde, i forhold til de forklaringer de tidligere havde givet til politiet.

Men ved retsmødet i dag blev der endelig kastet lys over hændelsesforløbet, da to dørmænd afgav vidneforklaring. De gjorde deres for at forklare, hvad der skete den nat i påsken sidste år, og deres forklaringer stemte overens med det, de tidligere har fortalt - det beretter TV2/Nords reporter fra Retten i Aalborg.

De to dørmænds forklaringer er dog meget usikre og bærer præg af, at hændelsesforløbet var meget kaotisk. De fortalte om glas, flasker og stole, der røg igennem luften, og de har svært ved at pege ud, hvad de enkelte har gjort. De fortalte også, at nogle af dørmændene i Jomfru Ane Gade på et tidspunkt blev så bange, at de søgte tilflugt på Dansebaren, hvor de gemte sig i et minuts tid.

De ene af de afhørte så William Lennon Davies, da han lå på jorden og blev sparket og slået. Vidnet sagde i retten, at det var udlændinge, der tæskede ham, men han kan ikke sige, hvem det var.

I morgen skal endnu en dørmand, samt en garderobepige fra diskoteket "Tiger" i vidneskranken.