LIGE NU:

Slutspillet ud af AaBs hænder

Trods store indkøb før sæsonen, kan AaB Håndbold med seks kampe igen ikke selv afgøre, om de kommer i slutspillet.

AaB Håndbold lavede en fantastisk slutspurt mod Kolding, men alligevel måtte de nøjes med uafgjort 38 - 38 i en kamp, hvor kravet var en sejr, hvis AaB selv skulle kunne spille sig til en slutspilsplads.

- Det er klart det havde set bedre ud med to point, hvis vi havde puttet den sidste ind, men det klart vi skal vinde alle kampe, der er tilbage, siger AaB-stregspiller, Henrik Toft Hansen til TV2 Nord.

Forhåbningerne har været store til AaB i denne sæson. Med indkøb af Joachim Boldsen den slovenske landsholdsstreg Kozomara og to svenske landsholdsfløje så sportschef, Jan Larsen da også gerne at slutspilspladsen var tættere på.

- Jeg ville da håbe vi havde haft nogle flere point, men altså ligaen den er så hård og jævnbyrdig og vi må bare erkende at der kampe hvor vi ikke har præsteret godt nok i, siger sportschefen.

Det nordjyske håndboldflagskib har lige nu fire point op til slutspilsplads med kun seks kampe igen. Holdet mangler kun Bjerringbro-Silkeborg af de hold, der lige nu ligger i top-fire. Derfor er AaB afhængige af, at topholdene smider point enten til hinanden eller til nogle af de hold, der ligger under AaB Håndbold. Det kan ligne en umulig opgave, men spillerne giver ikke op.

- Vi har stadig meget at spille for, der er femte pladsen, som giver en Europa Cup-plads. Og så håber vi jo stadig på den fjerdeplads, slutter Jan Lennartsson.