Snevejr bremser superligakamp

Superligakampen mellem AaB og FC Nordsjælland blev afblæst efter 18 minutter på grund af kraftigt snevejr.

AaB og FC Nordsjælland nåede kun at spille 18 minutter af lørdagens superligakamp på Energi Nord Arena i Aalborg, før spillerne blev sendt ned i omklædningsrummet igen.

På det tidspunkt - ved stillingen 0-0 - mente dommer Claus Bo Larsen, at det på grund af det kraftige snevejr ikke gav mening at spille videre, og derfor afblæste han kampen.

- Vi kunne ikke se stregerne, og så kunne vi ikke se, om bolden var ude, og vi kunne ikke se, om der var straffespark, sagde dommeren til TV3 Sport 1.

Inden kampen havde AaB-officials forsøgt at holde linjerne fri for sne, men sneen fik hurtigt dækket stregerne.

AaB-folkene forsøgte energisk at skrabe dem fri igen, men Claus Bo Larsen mente altså ikke, at det gav mening at fortsætte.

- Vi kunne ikke have folk til at feje linjerne fri, så skulle vi jo stoppe spillet hele tiden, lød begrundelsen fra dommeren.

Begge hold var da også enige i beslutningen. Selv om Nicolai Stokholm havde en lang rejse i benene, kunne han godt se det fornuftige i at udskyde kampen til en anden gang.

- Det var det eneste rigtige at gøre. Sneen havde taget til, og det kunne kun blive værre, så både for spillernes sikkerhed og kampens forløb var det eneste rigtige at slutte, sagde Stokholm til TV3 Sport 1 på vej ned i omklædningsrummet.

Heller ikke hjemmeholdets Patrick Kristensen havde behov for at fortsætte, men havde dog en smule ondt af de tilskuere, der havde forventet at se en hel fodboldkamp.

- Folk kom herud for at se en god fodboldkamp. De så tyve minutter, og så blev den fløjtet af, sagde han.

Det er endnu uvist, om kampen skal spilles helt forfra, eller om man nøjes med at spille de 72 minutter, der var tilbage af kampen.