Sømand i coma efter knivstik

En 29-årig sømands tilstand er kritisk, efter han blev fundet i en baggård i Aalborg med stiksår og snitlæsioner.

Nordjyllands Politi i Aalborg var fredag morgen stadig et stort spørgsmålstegn i sagen om en 29-årig sømand fra Filippinerne. Sømanden ligger i coma, og hans tilstand er kritisk, oplyser den vagthavende til Ritzau.

Manden blev torsdag morgen fundet i en baggård i Nørregade i centrum af Aalborg. Han havde flere snitlæsioner på håndledene og et mindre stiksår i venstre side af brystkassen. Da han blev fundet, var hans kropstemperatur nede på 28 grader.

- Der kan være foregået noget kriminelt, men det kan vi ikke være sikre på. Derfor vil vi gerne i kontakt med vidner, som har set ham efter klokken 04.30, siger politiinspektør Verner Holm.

På det tidspunkt blev manden set, da han stak af fra en taxi, som holdt ind ved sømandshjemmet på Østerbro i Aalborg. Sømanden var på vej mod Hotel Aalborg, men bad chaufføren om en rygepause og stak så af. Manden er 29 år, 162 cm høj og spinkel af bygning. Han var iført en lys kasket, en mørkeblå dynejakke, en beige trøje og opsmøgede cowboybukser.

Politiet havde fredag morgen fået nogle enkelte henvendelser fra personer, der havde set manden. Ifølge vagthavende er sømanden psykisk ustabil, så det kan ikke afvises, at han har forsøgt at begå selvmord.

/ritzau/