LIGE NU:

Søn: Var bange for far

Jeg har længe været bange for ham. Sådan lød det i retssalen, da den nu 16-årige stedsøn til den 57-årige volds- og misbrugstiltalte, afgav forklaring.

Den tragiske sag fra Vesthimmerland, hvor den 57-årige far er tiltalt for vold mod to drenge, heraf den ene hans egen søn, og seksuelt misbrug mod sin steddatter, kører hele onsdagen, og eftermiddagen går med at den ældste søn vidner.

Indtil videre er det ifølge TV2/Nords reporter på stedet, kommet frem, at den nu 16-årige, gennem længere tid har været bange for stedfaren.

Flere gange er han blevet slået på hovedet og kroppet, ligesom han også har fået røvfuld. Han husker særligt en episode, hvor han blev slået med et kosteskaft, og fik et sår på den ene balde.

Tidligere på dagen blev der i retten fremvist videoafhøring af den anden søn, som den 57-årige er tiltalt for at have udøvet vold imod. Det drejer sig om mandens biologiske nu 11-årige søn.

Umiddelbart efter videoafhøringen, tog faren ordet i retten. Han påpegede, at han gerne ville se en frekvens igen, hvor drengen henkastet siger, at han ikke havde fået morgenmad, så han var sulten.
Faren påpegede, at børnene jævnligt ikke fik mad hos moren.

Den 57-årige nægter sig skyldig i alle anklager.

Der ventes at falde dom i sagen den 29. juni.