Foto: Joakim Brader

Foto: Joakim Brader

1 af 2

Sort Billet: - Vi har, hvad kunderne vil have

Et helt nyt busselskab starter op med 15 ugentlige afgange mellem Aalborg og København.

Nu får nordjyderne flere muligheder for at komme til hovedstaden. Et helt nyt busselskab, kaldet Sort Billet, har meldt sin ankomst på markedet for bustrafik.

De starter op med 15 ugentlige afgange mellem Aalborg og København, og dermed er der lagt op til skarp konkurrence på ruten.

- Det er så dejlig nemt og billigt, når man nu som mig er studerende. Det det passer bare rigtig godt, at man kan tage en bus til få penge, når man rejser så ofte, som jeg gør, siger Emily Andersen, der er kunde hos Sort Billet.

Fredag er første afgang fra Aalborg til København med det nye busselskab, Sort Billet. En tur der, som almindelig voksen, koster 198 kroner, og som studerende koster 148 kroner.

Sort Billet er lige nu omkring 40 kroner billigere end det konkurrerende tyske selskab Flixbus, der netop har overtaget busselskabet Rød Billet.

- Hvad er det kunderne gerne vil have? De vil gerne have fair priser, gode busser, også kan vi give dem gratis wifi og gratis kaffe – så har vi jo noget, som kunderne godt kan lide, siger Jonas Schmidt, der er kommunikationsansvarlig hos Sort Billet.

Indtil videre har Sort Billet afgange fra 29 forskellige danske byer, og selskabet vil ikke udelukke, at der en dag også er udenlandske byer med på ruterne.

- Til at starte med er Sort Billet et dansk projekt, men hvis succesen bliver stor nok, så vil jeg ikke udelukke, at vi på et tidspunkt udvider. Men lige nu er det Danmark, som vi fokuserer på, siger Jonas Schmidt. 

02:02

Nu får nordjyderne flere muligheder for at komme til hovedstaden. Et helt nyt busselskab starter i dag op med 15 ugentlige afgange mellem Aalborg og København- og dermed er der lagt op til skarp konkurrence på ruten.

Luk video