Foto: Michael Eisenberg

Sort uheld for nordjyske rallykørere

Det gik langt fra, som man kunne håbe på hjemmebanen i Himmerland.

Rallykørerne Max Christensen og Morten Karl havde begge håbet, at de kunne levere nogle gode resultater på det nærmeste, de kommer en hjemmebane, da der lørdag blev kørt tredje DM-afdeling i området omkring Hobro.

Efter de første fire prøver var begge kørere godt med, men så tog feltet hul på den femte prøve i Lindum Skov. Først kører Max Christensen galt, da han med 170 km/t lander forkert efter et hop.

- Lige pludselig er helvede løs og den snurrer rundt. Vi fortsætter nogle hundrede meter baglæns og havner oppe i en skrænt, siger Max Christensen, der er lettet over at både han selv, co-driveren og bilen ikke tog større skade efter uheldet, som skyldtes en knækket styrestang.

- Det er da skide irriterende - især, når man var opsat på at lave et godt resultat, siger Max Christensen om at udgå på hjemmebanen i Himmerland.

Også Morten Karl, der ved frokostpausen lå samlet 2'er måtte udgå efter en teknisk fejl.

- Bagtøjet eksploderer på den, så vi kan ikke komme videre. Vi bliver desværre nødt til at stoppe. Det er ærgerligt, for vi lå jo godt, og det var rallyets bedste og længste prøve, så vi var virkelig sat op på at gå til den derude, siger Morten Karl, der efter de første tre afdelinger er gået fra de to af dem med nul point, og derfor ikke har de store forventninger til resten af sæsonen.

Næste afdeling køres d. 30-31. august i Nykøbing Falster.