06:27

Foto: Preben Nielsen - eframe.dk

1 af 2

Spændende nordjysk hockey-aften i vente

I sidste spillerunde i Metal Ligaen spiller Frederikshavn White Hawks for en nemmere modstander i slutspillet, mens Aalborg Pirates kæmper for overlevelse.

Det er med et vidt forskelligt udgangpunkt, at de to nordjyske ishockey-flagskibe i aften går ind til sidste spillerunde i Metal Ligaen.

Sportsligt set finder den vigtigste kamp sted i Frederikshavn, hvor White Hawks tager i mod Odense Bulldogs. Inden kampen ligger Frederikshavnerne på tredjepladsen, og de kan med en sejr og Odense spille sig op på andenpladsen, hvilket vil give dem et nemmere slutspil. Omvendt vil et nederlag til Bulldogs betyde, at White Hawks bliver overhalet af netop aftenens modstander.

I Gigantium er der i aften fri entre, og det er ikke fordi, der er økonomisk overskud hos Aalborg Pirates. Klubben er presset på eksistensen, og derfor er der inden kampen indkaldt til redningsaktion, hvor klubben håber at kunne finde en løsning på de store økonomiske problemer.

Vil du følge med i den store nordjyske hockey-aften, så sender TV2/Nord i Nordjylland Live klokken 19.30 direkte fra både Frederikshavn og Aalborg.