Spærrede veje under Tall Ships Races

Flere veje omkring havnefronten i Aalborg og Nørresundby vil være spærret under The Tall Ships Races. Foto: Jens Skriver Steffensen

Trafikanter i Aalborg skal være opmærksomme på vejafspærringer under weekendens afvikling af The Tall Ships Races.

Fra 1. til 4. august kommer Aalborg og Nørresundby til at summe af liv og smukke skibe, når The Tall Ships Races besøger Aalborg.

Det betyder en smule ændringer i trafikafviklingen, især i området omkring havnefronten, oplyser Aalborg Kommune.

Fredag 31. juli begynder afspærringen om eftermiddagen, og her vil det i Aalborg være Slotspladsen mellem Ved Stranden og Slotspladsen og vest for Limfjordsbroen Vestre Havnepromenade, Nybrogade og Brohusgade der bliver berørt. På Nørresundbysiden vil det ikke være muligt at benytte Mellem Broerne og Havnegade til passage under Limfjordsbroen.

Afspærringen fortsætter alle dage, og i forhold til parkeringsmuligheder, skriver Aalborg Kommune følgende på deres hjemmeside.

- Besøgende til Tall Ships Race henvises til parkering på eksisterende parkeringspladser og parkeringshuse. Der vil være oprettet midlertidige p-pladser i Aalborg ved Fjordmarken og ved Gasværksvej ved KMD samt i Nørresundby ved By- og Landskabsforvaltningen på Stigsborg Brygge.

Invalidekøretøjer henvises til områdets invalide p-pladser, til parkering tidsubegrænset på offentlige p-pladser samt de ekstra invalide p-pladser, der er etableret ved Strandvejen/Gammel Strandvej.

I forbindelse med fyrværkeri mandag aften vil Limfjordsbroen være spærret for cyklister og fodgængere på det østlige fortov og cykelsti fra mandag den 3. august 2015 kl. 12.00 til kl. 20.00. Der henvises til det vestlige fortov og cykelsti på Limfjordsbroen.

De to østlige kørebaner vil blive afspærret fra mandag den 3. august 2015 kl. 18.00, mens de vestlige spor i perioden fra kl. 18.00 til kl. 20.00 kun kan benyttes af kollektiv trafik og udrykningskøretøjer.

Fra mandag den 3. august kl. 20.00 til tirsdag den 4. august kl. 00.30 vil broen være helt lukket for al trafik. Der åbnes for normal trafik igen tirsdag den 4. august kl. 00.30.

Sejlende skal desuden være opmærksomme på en sikkerhedszone, der afhængig af vindforholdene vil være enten 100 eller 200 meter fra Limfjordsbroen. Broklappen vil desuden være lukket i tidsrummet fra mandag den 3. august kl. 20.00 til tirsdag den 4. august kl. 01.00.

Se her, hvilke veje, der vil være afspærret under The Tall Ships Races:

 

Forsiden lige nu