Spansk drama i Frederikshavn

Foto: Tv2nord.dk

Et rødt kort til træneren for det spanske hold Seleccion Mare Nostrum kostede holdet sejren i kvartfinalen i Cup No. 1 i Frederikshavn.

Det spanske hold Seleccion Mare Nostrum røg fredag ud af Cup No. 1 på højst mærkværdig vis.

Holdets træner nægtede nemlig at forlade baneområdet trods utallige opfordringer fra dommeren, og dommeren valgte derfor at fløjte kampen af og give sejren til norske Algården med 3-0. Spanierne førte på det tidspunkt med 2-1 i kvartfinalen i U14 drengerækken.

Det fik de spanske temperamenter til at koge over, og arrangørerne på overarbejde. I tre timer blev der diskuteret frem og tilbage på kontoret i Frederikshavn, hvor de spanske spillere og ledere forsøgte at få kampen genoptaget. Imens blev sagen sendt videre til DBU, og her blev reglerne fortolket og vurderet, og dommeren var i sin gode ret til at fløjte kampen af.

Kvartfinalen i U14 rækken var ikke eneste række, hvor den spanske klub Seleccion Mare Nostrums spillere og trænere var i fokus. Også i finalen i U11 drengerækken var der tumult og højlydte ordvekslinger, da det spanske hold tabte til et hold fra Peru med 2-1. Tidligere på ugen var den spanske klubs U17 hold involveret i en kamp, hvor der blev givet 11 gule kort og 2 røde kort. Det ene røde kort blev givet til en spansk spiller, som forsøgte at spytte dommeren i ansigtet.

Forsiden lige nu