LIGE NU:

Spar Nord: Bedste kvartalsregnskab i seks år

Spar Nords kvartalsregnskab viser et resultat på 193 mio. kroner før skat.

Det er bankens bedste kvartalsresultat siden 2007, og fremgangen skyldes ikke mindst en vellykket fusion mellem Spar Nord og den nu forhenværende Sparbank.

Spar Nords netop offentliggjorte kvartalsregnskab viser et resultat før skat på 193 millioner kroner svarende til en årlig egenkapitalforrentning på 12,7 procent. Kvartalsresultatet er det bedste i seks år og knap 35 procent bedre end resultatet for samme periode sidste år.

Administrerende direktør i Spar Nord Lasse Nyby betegner regnskabet som opløftende, og han hæfter sig ved den mærkbare vækst i indtægterne, som Spar Nords nylige fusion med Sparbank har afstedkommet:

- Den vellykkede fusion med Sparbank er en af de væsentligste årsager til, at vi til trods for et udfordrende marked er i stand til at levere en pæn vækst og det bedste kvartalsresultat i flere år, siger Lasse Nyby.

Han henviser blandt andet til en fremgang i bankens nettorenteindtægter og nettogebyrindtægter på henholdsvis 17 og 29 procent sammenlignet med samme periode sidste år.