LIGE NU:

Spar Nord vil købe Nørresundby Bank til kurs 425

Spar Nord har mandag afgivet deres endelige tilbud på de resterende 45 procent af aktierne i Nørresundby Bank.

Spar Nord har mandag offentliggjort deres endelige bud på Nørresundby Bank. Spar Nord vil købe den resterende del af aktierne i Nørresundby Bank til en pris på 425 kroner per aktie.

- Vi tilbyder en rigtig god kurs til Nørresundby Banks aktionærer, og så synes vi faktisk også, at vi kommer med en god løsning for kunder og medarbejdere, siger Lasse Nyby, administrerende direktør i Spar Nord, til bankens hjemmeside.

Spar Nord, som i forvejen ejer 55 procent af aktierne i Nørresundby Bank, tilbyder Nørresundby Banks aktionærer en pris, som er 63 procent højere end aktiekursen var i oktober, hvor Nørresundby Bank meldte ud, at en fusion med Nordjyske Bank var under opsejling.

- Nørresundby Bank meldte i oktober ud, at man havde brug for at blive en del af noget større, og der synes vi i al beskedenhed, at vi kommer med et tilbud til både kunder og medarbejdere, der er mere attraktivt end det, de blev præsenteret for der, siger Lasse Nyby.

Hvis aktionærerne i Nørresundby Bank stemmer ja til købstilbuddet, lover Spar Nord at føre Nørresundby Bank uændret videre i mindst tre år. Det betyder blandt andet, at Nørresundby Bank vil fortsætte i eget navn og have egen ledelse.