Sponsorchef til Fortuna Hjørring / Dana Cup

Kjeld Simonsen er ansat som sponsorchef hos Fortuna Hjørrint / Dana Cup. Han er et kendt ansigt indenfor idrætsverdenen i Nordjylland og kommer fra en stilling indenfor salg og produktion hos Nordjyske.

<b>Ny stilling</b>
Der er tale om en nyoprettet stilling, som afspejler det stadigt voksende omfang, som de kommercielle aktiviteter har i såvel kvindefodboldklubben Fortuna Hjørring som den internationale ungdomsfodboldturnering Dana Cup.

<b>Kontakt til sponsorer</b>
Som sponsorchef skal Kjeld Simonsen varetage kontakten til Fortunas og Dana Cups sponsorer, stå for den praktiske salgsfunktion samt deltage i udviklingen af nye sponsorprodukter.

<b>Fakta</b>
Kjeld Simonsen er 49 år og et kendt navn i den nordjyske medie- og idrætsverden.
Siden 1979 har Kjeld Simonsen været ansat på Vendsyssel Tidende og senere på Nordjyske i en række funktioner indenfor salg og produktion. Siden 1999 og indtil nu har Kjeld Simonsen været afdelingsleder på Nordjyske Stiftstidende.

<b>Kendt indenfor sport</b>
Kjeld Simonsen bor i Hjørring og har gennem mange år været aktiv som spiller og leder indenfor både fodbold og håndbold i Skibsby Højene Idrætsforening. Kjeld Simonsen har desuden været divisionsdommer i håndbold.

<b>Tiltræder snarest</b>
Den nye sponsorchef tiltræder i Fortuna / Dana Cup, så snart han kan blive frigjort fra sit nuværende job på Nordjyske.