LIGE NU:

Sponsorchef til Fortuna Hjørring / Dana Cup

Kjeld Simonsen er ansat som sponsorchef hos Fortuna Hjørrint / Dana Cup. Han er et kendt ansigt indenfor idrætsverdenen i Nordjylland og kommer fra en stilling indenfor salg og produktion hos Nordjyske.

Ny stilling
Der er tale om en nyoprettet stilling, som afspejler det stadigt voksende omfang, som de kommercielle aktiviteter har i såvel kvindefodboldklubben Fortuna Hjørring som den internationale ungdomsfodboldturnering Dana Cup.

Kontakt til sponsorer
Som sponsorchef skal Kjeld Simonsen varetage kontakten til Fortunas og Dana Cups sponsorer, stå for den praktiske salgsfunktion samt deltage i udviklingen af nye sponsorprodukter.

Fakta
Kjeld Simonsen er 49 år og et kendt navn i den nordjyske medie- og idrætsverden.
Siden 1979 har Kjeld Simonsen været ansat på Vendsyssel Tidende og senere på Nordjyske i en række funktioner indenfor salg og produktion. Siden 1999 og indtil nu har Kjeld Simonsen været afdelingsleder på Nordjyske Stiftstidende.

Kendt indenfor sport
Kjeld Simonsen bor i Hjørring og har gennem mange år været aktiv som spiller og leder indenfor både fodbold og håndbold i Skibsby Højene Idrætsforening. Kjeld Simonsen har desuden været divisionsdommer i håndbold.

Tiltræder snarest
Den nye sponsorchef tiltræder i Fortuna / Dana Cup, så snart han kan blive frigjort fra sit nuværende job på Nordjyske.