Foto: Comwell

Sportshotel i Rebild Bakker

Efter en fire millioner kroner dyr ombygning slår Comwell i Rebild dørene op til Danmarks første sportshotel.

Det er efter forbillede fra blandt andet Club la Santa Sport på Lanzarote, at hotellet nu skifter ham og navn. Fremover kommer hotellet til at have fokus på sportsgale gæster, der vil bruge den fantastiske natur til blandt andet løbe- og cykelture.

 

Rebild Bakker ligger i et af Danmarks flotteste naturområder, hvor terrænet er meget kuperet og dermed ideel til for eksempel løbere og mountainbike-ryttere. Derudover har vi jo også St. Økssø i umiddelbar nærhed til hotellet, som kan bruges til både roning og udendørssvømning, siger hoteldirektør i Comwell Rebild Bakker Mette Bonderup.

 

Udover en ombygning, der blandt andet har givet hotellet en ny multibane og et nyt fitnesscenter, er der ansat en række instruktører, ligesom der er lagt stor vægt på alle servicefunktionerne, så gæsterne også kan få serviceret alt lige fra cykel til ømme muskler.

 

Og har man smidt kassen for en dyr cykel, så må man såmænd gerne tage den med op på værelset, hvis man ikke er tryg ved at lade den stå i den aflåste cykelkælder, afslutter Mette Bonderup i en pressemeddelelse.

Hotellet indvies lørdag den 22. juni, og der vil hotellet også skifte navn til Comwell Sport.