LIGE NU:

Stefan Madsen ny assistenttræner i AaB Håndbold

Stefan Madsen er lige nu cheftræner i Team Sindal-Tårs. Han bliver samtidig leder af håndboldlinjen på AaB College.

31-årige Stefan Madsen glæder sig både til rollen som assistenttræner og til arbejdet på AaB College.

- Jeg har store forventninger til at starte i en koncern i rivende udvikling, og samtidig få lov til at være med på det højeste sportslige niveau i landet igen. Desuden glæder jeg mig meget til at samarbejde med den kommende cheftræner, Peter Bredsdorff Larsen, siger Stefan Madsen i en pressemeddelelse.

- Det har altid betydet meget for mig, at sikre unge spillere en god håndboldfaglig, skolemæssig og især personlig udvikling. De unge talenter får i den grad lov til at kombinere de ting på AaB College, og det glæder jeg mig til at være en del af, forklarer han.

Stefan Madsen har de seneste to år været cheftræner for Team Sindal Tårs i kvindernes 1. division, og har tidligere blandt andet fungeret som assistenttræner i Aalborg DH.

- Vi er overordentligt glade og tilfredse med, at vi i Stefan både har fået en dygtig assistenttræner, men samtidig også har fundet en leder til håndboldlinjen på AaB College. At vi var i stand til at finde en mand, der kunne bære begge kasketter er fantastisk, og vi er ikke i tvivl om, at Stefan har de kvaliteter, der skal til, for at gøre det rigtigt godt i begge roller, siger sportsdirektør Jan Larsen om aftalen med Stefan Madsen.

Stefan Madsen starter på AaB College fra den 1. april, og tiltræder som assistenttræner fra og med 1. juli. Aftalen gælder for foreløbigt to år.