Foto: TV2/Nord

Stjerne til Team Vesthimmerland

De kvindelige spillere i håndboldklubben Team Vesthimmerland har fået ny holdkammerat. Champions League og landholdskampe er blot nogle af de ting, den nye spiller, Louise Mortensen, har på CV'et.

Lørdag formiddag spillede Team Vesthimmerland kamp i Nøvling Cup. Klubben nye profil havde taget plads på udskiftningsbænken da en skadet ankel holdt hende ude af kampen.

Efter 1 ½ års pause er Louise Mortensen blevet genforenet med sporten som spillende assistenttræner for klubben.

- Jeg forventer, at jeg forhåbentlig kan lære de mange unge spillere en masse, og at jeg selv kan bidrage med en masse på og udenfor banen, siger Louise Mortensen til TV2/NORD.

Den tidligere Aalborg DH spiller har spillet både Champions League og adskillige landsholdskampe. Nu er hun tilbage i 2. division.

- Det er noget andet, og man skal vænne sig til, at man spiller en anden type håndbold, end man gør på det høje niveau, men når først kampen går i gang, så gør alle spillere hvad de kan for at vinde.  Så er det ligegyldigt, om det hedder 2. division eller Ligaen.  

Louise Mortensen var en af dansk kvindehåndbolds helt store profiler, da hun stoppede i 2009. Som assistenttræner og holdkammerat skal hun nu hjælpe Team Vesthimmerlands unge spillere mod toppen. Der er dog langt til toppen i lørdagens kamp, som holdet taber 21-15 til norske Asker Håndbold.