Støjberg jubler: Får stærk nordjysk profil og fejrer samtidig rund fødselsdag

Det er en glædens dag, siger Inger Støjberg.

I dag er det Inger Støjbergs fødselsdag. 

Og det er ikke hvilken som helst fødselsdag. Det er nemlig 50 år, hun i dag kan fejre. 

Samtidig kan hun fejre, at den nordjyske Kristoffer Storm har valgt at melde sig ind i hendes parti, Danmarksdemokraterne. Det sker efter gentagende samtaler mellem de to i løbet af det seneste år.  

Han blev valgt ind i byrådet i Aalborg Kommune og ind i regionsrådet for DF, men har siden 3. juni været løsgænger. Han er desuden rådmand for Senior og Omsorg i Aalborg Kommune. 

- Alle, der kender Kristoffer, ved at han er en ualmindeligt dygtig og seriøs politiker. Og han har gjort det virkelig, virkelig godt som rådmand, så det er en kæmpestor gevinst og glæde for mig, at han kommer over til os nu, siger Inger Støjberg til TV2 Nord. 

Et organiseret bagland

Men der er yderligere at tilføje til dagens fejring hos Inger Støjberg og Danmarksdemokraterne. Fra torsdag er det nemlig muligt at melde sig ind i partiet. 

- Nu bliver det sådan et rigtigt parti med en medlemsorganisation og en masse aktivitet for medlemmerne, siger forkvinden og uddyber: 

- Det betyder, at vi får den ballast, som er virkelig vigtig for et parti, både når man skal udvikle politik, men også når vi kommer til både kommunal-, regions-, EU- og folketingsvalg. Så det er en glædens dag for mig. 

Kristoffer Storm er en særk profil heroppe, ligesom dig selv. Kan I komme til at træde hinanden over tæerne? 

- Nej slet ikke. Tværtimod. Det bliver et rigtig fint parløb, og det betyder vi nu har 20 byrødder rundt omkring i landet og vi har faktisk to i Aalborg nu. Så vi står stærkt i det nordjyske, svarer Inger Støjberg. 


Seneste nyt

fra Nordjylland