Større politiaktion - anholder flere mistænkte personer

Der blev banket på hos flere forskellige adresser i løbet af tirsdagen.

Flere mistænkte personer rundt i hele landsdelen fik tirsdag et knap så hyggeligt besøg. Det var nemlig politiet, der ringede på. 

Et intenst efterforskningsforløb vedrørende en række indbrud betød, at Nordjyllands Politi tirsdag ransagede syv forskellige adresser i det nordjyske. 

Samtidig blev to mænd på henholdsvis 35 og 40 år anholdt, og de er onsdag blevet fremstillet i grundlovsforhør, hvor de er blevet varetægtsfængslet i fire uger. 

- Vi har sigtet dem for flere tilfælde af indbrud begået i fritidshuse, siger Ulf Munch Sørensen, der er politikommissær hos Nordjyllands Politi. 

Designmøbler fra fritidshuse

Derudover blev en 32-årig kvinde og en 38-årig mand fra lokalområdet anholdt, men de blev efterfølgende løsladt igen. 

- Begge er dog fortsat sigtede i de sager, som de er blevet anholdt i, siger Ulf Munch Sørensen. 

Adresserne, der blev ransaget, er steder, som de sigtede på forskellige måder har haft tilknytning til, og ifølge Ulf Munch Sørensen blev der fundet tyvekoster "de fleste steder". 

Det er primært stjålne designmøbler, som blev fundet på de forskellige steder. 

- Vi mistænker de to mænd for primært at have stjålet dem fra sommerhuse beliggende i det nordjyske. Nu skal vi undersøge, hvor tyvekosterne kommer fra og få et overblik over forløbet, lyder det. 

Ulf Munch Sørensen afviser ikke, at der kan komme flere sigtelser, i takt med efterforskningen kører videre. Seneste nyt

fra Nordjylland