Stor chance til nordjysk motorsportstalent

Den 17-årige nordjyske racerkører Marco L. Sørensen dropper uddannelsen og satser 100 procent på karrieren som racerkører i England.

12. januar sætter Marco L. Sørensen sin underskrift på en kontrakt med en det engelsk Formel Ford Team Fluid Motorsports Development i Birmingham.

Det engelske team fik øje på Marco L. Sørensens talent, da han i oktober deltog i det uofficielle VM i Formel Ford på Brands Hatch i England.

Englænderne tilbød i første omgang Marco L. Sørensen en kontrakt, hvis han kunne stille med et større pengebeløb selv.

- Vi takkede pænt nej tak til deres tilbud, da vi ikke havde pengene, fortæller Marco L. Sørensens far, Ruben L. Sørensen.

Englænderne lagde dog ikke den nordjyske racerkører i glemmeposen.

- De ringede igen og tilbød en kontrakt, da de havde fundet pengene selv, og det var simpelthen for godt til at sige nej til, siger Marco L. Sørensen.

Den nordjyske racerkører satser nu alt på karrieren som racerkører. Han dropper uddannelsen til automekaniker og flytter til England.

Marco L. Sørensen skal i første omgang forsøge at slå igennem i den stærke engelske Formel Ford serie. En serie hvor blandt andre den tidligere Formel 1 verdensmesterog brasilianer Aryton Senna kørte i for en del år siden.