LIGE NU:

Stor interesse i Mariagerfjord om skolestruktur

De seneste to uger har der været afholdt fire møder i Hobro, Mariager, Arden og Hadsund. Her har borgerne haft mulighed for at bidrage med deres ideer til og debattere forskellige modeller for den fremtidige skolestruktur i kommunen, og der har været et s

"Vi har modtaget rigtig mange spændende og interessante indlæg, nye vinkler på debatten, forhold og vilkår, som vi skal holde os in mente, samt ikke mindst følelser og holdninger til de fremsatte modeller. Fra byrådets side vil vi gerne takke de mange engagerede borgere, der har taget del i debatfasen", lyder det fra borgmester H. C. Maarup efter afslutningen på møderne.

I den kommende tid vil Børne- Familieudvalget udarbejde et konkret forslag til den fremtidige skolestruktur. Det er meningen, at forslaget skal behandles på byrådets møde d. 27. marts 2008.

Efter byrådsmødet sendes det konkrete forslag i en generel høring blandt alle borgere og de involverede skolebestyrelser i otte uger med en efterfølgende indsigelsesfrist af fire ugers varighed.