LIGE NU:

Stort musikshow optages i Musikkens Hus

Til november optager TV2 et stort musikshow i Musikkens Hus i Aalborg.

Musikkens hus bliver fuldstændigt dækket med stjernestøv, når et stort nyt musikshow skal optages i Musikkens Hus i Aalborg. Til november kommer Christopher, Joey Moe, Djämes Braun, Barbara Moleko, Wafande i form af Black Dylan, Cisilia, Kesi samt Citybois.

Det stort anlagte tv-show, TV 2 Playlisten 2015, bliver en perlerække af de fedeste hits fra året, der gik. Det er allerførste gang, tv-kanalen samler årets største hitmagere til en musikalsk stjerneparade, og at det bliver i Musikkens Hus er bestemt ikke et tilfælde.

-Vi har i forvejen et godt samarbejde med holdet i Musikkens Hus om vores juleshow, og sidste år fik vi sammen fejret Bent Fabricius-Bjerres fødselsdag på fornemste vis. Vi ser frem til endnu engang at give danskerne et brag af en oplevelse fra den smukke kulisse i Koncertsalen, siger Anette Rømer, redaktør på TV 2.

 

KATO ved styrpinden

 

Nordjyske KATO er aftenens DJ, og han glæder sig til at have fingeren på mixerpulten, når lyden af 2015 får taget til lette i Musikkens Hus.

-Jeg glæder mig meget til at skulle stå på scenen sammen med en flok fantastisk dygtige kollegaer - og så endda i Aalborg, hvor jeg har boet af flere omgange, siger han.

I Musikkens Hus syder forventningens glæde også.

 

-I Musikkens Hus glæder vi os over, at de landsdækkende tv-kanaler for alvor har fået øje på vores smukke rammer her i det nordjyske. Derudover er jeg meget stolt af alle medarbejderne her i huset, der altid leverer varen til perfektion, hvilket er en stærkt medvirkende faktor til, at vi lykkes, også med store tv-projekter, siger Lasse Rich Henningsen, adm. direktør i Musikkens Hus.

TV 2 Playlisten 2015 optages i Koncertsalen 17. november, hvor der både vil være mulighed for at overvære generalprøven og selve showet. Udsendelsestidspunktet for tv-showet er endnu ukendt.

frost vinter sne kulde koldt

Søndag bliver sidste vinterdag i denne omgang

25_seconds

play Forskningsprojekt afvist: De sidste mink i Danmark skal aflives

Line landmand

Konservative reagerer på byrådsmedlems farvel: - Vi har ikke en finger at sætte på Lines indsats

brand 1

gallery Staldbygning stod i brand: Halmballer fik ilden til at sprede sig

frost vinter sne kulde koldt

Søndag bliver sidste vinterdag i denne omgang

25_seconds

play Forskningsprojekt afvist: De sidste mink i Danmark skal aflives

Til forsiden

Til forsiden