Foto: Bruno Stagsted

Stortalent: Sommerskifte en mulighed

AaB-profilen Nicolaj Thomsen åbner op for et klubskifte til sommer.

Den 20-årige AaB'er Nicolaj Thomsen har spillet et glimrende efterår for AaB, hvor han har spillet alle 18-superligakampe fra start.

Det fik hollandske Heerenveen til at vise interesse for midtbanespilleren, men stortalentet vil blive og gøre sæsonen færdig.

- Jeg fik at vide af min agent, at Heerenveen var interesseret, men så vidt jeg ved, blev det ikke konkret. Jeg vil også gerne blive i AaB og være en del af et spændende forår, siger Nicolaj Thomsen til tipsbladet.dk.

Thomsens iver efter at spille videre i AaB rækker dog ikke umiddelbart længere end til sommer, hvor han kan blive fristet af et skifte til Heerenveen eller en anden udenlandsk klub.

- Nu handler det om foråret, og hvis det går rigtig, rigtig godt, så kan det være, jeg får muligheden for at skifte til sommer. Jeg kan godt se mig selv tage af sted til sommer, men det er svært at svare generelt på, om det kommer til at ske, for det skal være det rigtige. Det skal være den rette timing, og jeg skal have den rette følelse, og jeg ved også, at jeg skal levere noget ekstra for at komme til noget større, siger Nicolaj Thomsen.