Støt din klub med onlinespil

Foto: TV2 Nord (Arkiv)

Klubspil.dk. Det hedder et nyt onlinespil udviklet i Aalborg. Når du spiller på firmaets spilleautomat, kan du samtidigt støtte din foretrukne sportsklub.

Den tidligere elitehåndboldspiller Rasmus Skram har været med til at udvikle Klubspil.dk, hvor de medvirkende klubber kan tjene op til 30 procent af overskuddet, hvis de markedsfører spillet på deres hjemmesider.

- De fleste klubber og foreninger har jo altid brugt spil til at skaffe penge til klubkassen. F.eks. banko, skrabelodder og måske julekalendere. Vi vil gerne hjælpe dem med at få deres spil ud på nettet, så spillet sker i en fælles interesse, siger Rasmus Skram, Klubspil.dk.

Klubspil.dk har et loft på både indskud og gevinster, og de tjekker at deres spillere er over 18 år, før de får lov til at åbne en konto. Du kan vælge at spille for en eller tre kroner ad gangen og den største gevinst er på 10.000 kr.

- Vi vil gerne lave et koncept der tåler dagen lys, og vi har det fint med at skulle leve op til en restriktiv spillelovgivning. vi satser på et stærkt samarbejde med klubberne, som vi støtter, og så håber vi, at det også bliver en god forretning i fremtiden, siger Rasmus Skram, Klubspil.dk

Forsiden lige nu