LIGE NU:

Sundhedsordning for bedre trivsel blandt ansatte

Ny sundhedsordning skal skabe bedre trivsel og reducere sygefravær for de ansatte i Jammerbugt Kommune.

Jammerbugt Kommune tilbyder en ny sundhedsordning til samtlige ansatte. Medarbejderne får med kommunalbestyrelsens opbakning mulighed for at tilmelde sig en sundhedsordning, der tilbyder behandlinger af fysioterapeut, kiropraktor, massør og zoneterapeut.

Ordningen er både et medarbejdergode og et led i kommunens samlede indsats for at skabe sundhed, trivsel og et godt arbejdsmiljø.

- Vi vurderer, at sundhedsordningen er med til at gøre Jammerbugt Kommune til en attraktiv arbejdsplads, så vi kan fastholde og tiltrække dygtige medarbejdere, siger borgmester Mogens Gade i en pressemeddelelse.

- Men vi forventer også, at ordningen vil gøre sygefraværet mindre, da vi nu kan tilbyde hurtig behandling og i bedste fald undgå at medarbejderne bliver syge - derfor er det en rigtig god ordning for os alle.

>b>Trekavrt million til ordning
Kommunen har afsat 750.000 kr. til sundhedsordningen. Medarbejderne skal selv betale 45 kr. pr måned, hvis de ønsker at tilmelde sig. Når medarbejderen tilmelder sig ordningen vil betalingen ske som et træk i bruttolønnen. Det betyder, at medarbejderen sparer skatten.

Det er frivilligt at deltage, men kommunen forudser, at der vil være god opbakning blandt medarbejderne.

Til trods for, at kommunen har afsat et større beløb til ordningen forventes pengene at være givet godt ud som følge af et lavere sygefravær.

Sundhedsordningen er netop sendt i udbud og skal træde i kraft d. 1. november 2008.