Suspenderet efter voldtægtsanklage

Hjørrings borgmester, Arne Boelt (Soc.dem.) har med øjeblikkelig virkning suspenderet den skoleleder, der er sigtet for voldtægt.

Hjørring Kommune har suspenderet en leder i skolevæsenet, efter han er blevet varetægtsfængslet i en voldtægtssag.

- Vi suspenderer altid ansatte, når de er indblandet i så alvorlige sager som denne, siger borgmester i Hjørring, Arne Boelt (Soc.dem.).

Som omtalt her på tv2nord.dk er en 44-årig ansat fra skolevæsnet i Hjørring blevet fængslet, efter han angiveligt trængte ind til en kvindelig kollega på deres fælles hotel i Skagen natten til fredag.  Hun blev ifølge anmeldelsen tildelt flere knytnæveslag og udsat for kvælertag og forsøg på voldtægt. Efterfølgende satte den anholdte mand ild på arresten i Frederikshavn.

- Hele ledergruppen på 80-100 personer fra skolevæsnet i Hjørring Kommune var samlet til seminar for at snakke om den nye skolestruktur. Derfor var der bl.a. også psykologer til stede, der med det samme tog hånd om kvinden, fortæller Arne Boelt.

Han er nu ved at skrive en orientering om sagen til det øvrige byråd.

Den 44-årige mand er foreløbig fængslet for 14 dag in absentia, så det vides ikke, hvordan han stiller sig til sigtelsen for vold og voldtægt.

Forsiden lige nu